Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.72 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Salāti ar vistu, selerijām un vīnogām

Foto: Brigita Skaistkalne

• 450 gramu cāļa filejas,

• 1 – 2 āboli,

• 2 seleriju kāti,

• ½ sarkanā sīpola,

• valriekstu kodoli,

• 200 gramu vīnogu,

• 100 gramu bezpiedevu jogurta,

• 70 gramu majonēzes,

• 2 ķiploka daiviņas,

• sāls, pipari.

Cāļa filejas nepieciešams izvārīt un pēc tam atdzesēt, bet es šoreiz izmantoju marinētu un kūpinātu vistas girosu. To sagriezu nelielos kubiņos. Nomizoju un tāpat sagriezu ābolu, kā arī seleriju kātus. Tiem pievienoju sīki sagrieztu sarkano sīpolu, uz pusēm pārgrieztas vīnogas bez kauliņiem un sasmalcinātus valriekstu kodolus. Mērcei samaisīju kopā bezpiedevu jogurtu, majonēzi, spiedē sasmalcinātus ķiplokus, sāli un piparus. Sagatavotās sastāvdaļas samaisīju ar mērci.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.