Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.72 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Krēmsiera pankūkas ar zaļumiem

Foto: Brigita Skaistkalne

• 3 olas,

• 150 gramu krēmsiera,

• 2 ēdamkarotes auzu miltu,

• sāls,

• zaļumi (lociņi, dilles, pētersīļi),

• sviests cepšanai.

PILNGRAUDU auzu miltus un šķipsniņu sāls piekaisīju bļodā saklapētām olām, krēmsieram un noskalotiem, nosusinātiem un sasmalcinātiem zaļumiem. Tos varam izvēlēties dažādus, šoreiz bagātīgi pievienoju sīpolu lociņus, pētersīļu lapiņas, dilles, kā arī mazliet spinātu. Ja mājās nav auzu miltu, tos iespējams iegūt, auzu pārslas samaļot miltos kafijas dzirnaviņās. Protams, kviešu milti arī derēs. Visu labi samaisīju. Nelielā pannā, lai pankūku būtu vieglāk apvērst, izkausēju mazliet sviesta un ar karoti lēju tur mīklu. Cepu no abām pusēm, līdz pankūka kļuva maigi brūna. Tā izcepu visu mīklu.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.