Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 2.15 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Burkānu un auzu pārslu pankūkas

Foto: Brigita Skaistkalne

• 4 burkāni,

• 2 olas,

• 2 ēdamkarotes miltu,

• 4 ēdamkarotes auzu pārslu,

• 1 glāze piena,

• sāls,

• eļļa cepšanai.

Burkānus nomazgāju, notīrīju un sarīvēju sīkās skaidiņās. Pievienoju olas, miltus, pilngraudu auzu pārslas, pienu un šķipsniņu sāls. Kādu laiku atstāju mīklu uzbriest. Tad pannā sakarsētā augu eļļā apgrozot izcepu pankūkas. Tās ēdot, pēc izvēles, vēl varam pārkaisīt ar cukuru, pārliet ar skābo krējumu vai ievārījumu, pārbērt ar ogām.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.