Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 2.15 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Cāļa filejas ruletītes ar Korejas burkāniem

Foto: Brigita Skaistkalne

• 250 gramu cāļa filejas,

• 50 gramu majonēzes,

• 100 gramu Korejas burkānu,

• 20 gramu augu eļļas cepšanai,

• sāls un citas garšvielas.

Cāļa krūtiņas fileju sagriezu garenās plāksnītēs, ar gaļas āmuriņu zem pārtikas plēves izdauzīju, pārsmērēju ar majonēzi un apkaisīju ar garšvielām un sāli. Sagatavēm pāri izlīdzināju smalkāk sagrieztus Korejas burkānus un satinu ruletītēs.

Karstā pannā ielēju nedaudz augu eļļas, izkārtoju tur ruletītes ar savienojuma vietu uz leju un apcepu no visām pusēm, lai gaļa maina krāsu. Pēc tam uzliku pannai vāku, samazināju uguni un, periodiski apgrozot, sautēju 12–15 minūtes, līdz tās kļuva zeltaini brūnas.

  • Brigita Skaistkalne

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.