Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.95 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Biezpiena plācenīši ar bietēm

Foto: Brigita Skaistkalne

• 200 gramu biezpiena,

• 2 vārītas bietes,

• 2 olas,

• ½ glāzes piena,

• apmēram 1 glāze miltu,

• sāls,

• cukurs,

• augu eļļa,

• skābais krējums.

Vārītās bietes jānomizo un jāsarīvē uz sakņu rīves. Tām bļodā pievienoju sausu biezpienu, olas un pienu. Miltus liku pēc vajadzības – apmēram glāzi. To daudzums var atšķirties, ja bietes ir sulīgas vai biezpiens mīkstāks. Garšai piekaisīju sāli un cukuru, kā arī mazliet ķimeņu. Visu labi samaisīju. Pannā uzkarsēju augu eļļu un ar ēdamkaroti liku sagatavoto mīklu pannā tā, lai veidojas plācenīši. Tos cepu no abām pusēm līdz gatavībai.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.