Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.95 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Kartupeļu, sēņu un rabarberu salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

• 2 rabarberu kāti,

• 300 gramu marinētu šampinjonu,

• 2 vārīti kartupeļi,

• 1 sarkanais sīpols,

• 2 ēdamkarotes olīveļļas,

• lapu salāti,

• sīpolu lociņi,

• pētersīļi vai citi zaļumi.

Vārītos kartupeļus sagriezu kubiņos, marinētos šampinjonus – plānās plāksnītēs. Rabarberus nomizoju un sīki sagriezu. Nomizotu sarkano sīpolu sasmalcināju. Noskaloju, apsusināju un saplucināju lapu salātus, sasmalcināju sīpolu lociņus un diļļu zaļumus. Sagatavotajām sastāvdaļām pārlēju olīveļļu un viegli samaisīju.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.