Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Aktualizē plānu bēgļu izmitināšanai Gulbenes novadā

Pērn Rankas skolas internātu sāka izmantot kā patvēruma vietu bēgļiem. Foto: no “Dzirksteles” arhīva.

Gulbenes novadā ir aktualizēta un apkopota informācija par objektiem novadā, kuros varētu izmitināt bēgļus. To izdarīt pašvaldību ir lūgusi Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde – “Dzirksteli” informē pašvaldības Īpašumu pārraudzības nodaļas vadītājs Kristaps Dauksts.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Neesot bijusi runa par to, kādas valsts bēgļiem ir jāapzina izmitināšanas vietas. Vienkārši jānorāda bijis iespējamās cilvēku izmitināšanas vietas, ja rastos tāda vajadzība.

“Vietas izmitināšanai norādījām tās pašas, kas mums jau bijušas Ukrainas civiliedzīvotājiem. Nekā papildus nav. Šīs vietas ir Druvienas pils, Rankas skolas internāts, Rēveļu bijušās pamatskolas ēka, skolu internāti Lejasciemā un Gulbenē, kā arī sporta skolas internāts Gulbenē. Kopumā tās ir aptuveni 200 aprīkotas gultasvietas,” teic K.Dauksts.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Komentāri ir slēgti

Komentāri (4)

  1. Ir tik daudz brīvu un novārtā pamestu ēku Gulbenē.Pašiem novada iedzīvotājiem nav kur dzīvot. Infekcijas slimnica vecā poliklīnika utt viss ir iekšā ūdens tolete elektrība. Kur problēma viņās dzīvot. Protams roka jāpieliek. Da nezinu ar kuru vietu kāds domā ja domā.??????

    13
    2
  2. Par tevi mērkaķi nav jādomā – ej un strādā tev neviens bumbas uz galvas nemet…

    10
    9
  3. Kam meta tie jau ir prom un viss ok bet tie kas nāk pēc tam tie grib uz bēgļu rēķina visu.Begli sabrauca pašā sākumā. Īstie bēgļi nebraukā ar jaunām mašīnām. Pietiek arī labuma meklētāju tāpat vien.

    7
    3
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet