Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbenes novada basketbolisti gatavosies startam Eiropas čempionātā

Foto: “Pexels”.

LATVIJAS U-16 vīriešu basketbola izlases kandidātu sarakstā, uzsākot gatavošanos Eiropas čempionāta A divīzijas turnīram, iekļauti 16 basketbolisti, starp kuriem ir arī Gulbenes basketbolisti. Par to informē Latvijas Basketbola savienība. Latvijas U-16 vīriešu izlases (2008.gadā dzimušie un jaunāki) galvenais treneris Edijs Šlesers nosaucis 16 basketbolistus, kuri oficiāli uzaicināti uz treniņnometni, lai gatavotos startam Eiropas U-16 čempionātā. Treniņi sāksies 6.jūlijā. Eiropas čempionāta A divīzijas turnīrs no 9. līdz 17.augustam notiks Grieķijas pilsētā Iraklijā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Starp Latvijas U-16 vīriešu basketbola izlases kandidātiem ir: Ralfs Aleksandrovs, Niklāvs Veselovs, Matīss Lācis, Rets Eduards Veinbergs (visi Gulbenes novada bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi), Ričards Aizpurs (Gulbenes novada bērnu un jaunatnes sporta skola – “Stellazzurra Roma”, Itālija).

Latvijas Basketbola savienība vēsta, ka Latvijas U-18 vīriešu izlases galvenais treneris Krists Pīternieks nosaucis 16 basketbolistus, kuri uzaicināti uz oficiālo treniņnometni, lai gatavotos Eiropas U18 čempionāta A divīzijas turnīram. Starp šiem basketbolistiem ir arī gulbenietis Rolands Šulcs (Gulbenes novada bērnu un jaunatnes sporta skola) un novadnieks Adrians Andževs (Gulbene, “Real Madrid”). Treniņus paredzēts sākt 19. jūnijā, Eiropas čempionāts Somijas pilsētā Tamperē notiks no 27.jūlija līdz 4.augustam.

Gatavosies startam Eiropas čempionātā

Līdzīgi raksti

Reklāma

Komentāri ir slēgti

Komentāri (1)

  1. Liels darbs jauniešos ieguldīts un patīkami redzēt tik daudz mūsējo starp kandidātiem,paldies visiem treneriem!! Gulbenē basketbols ir augšā!

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet