Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Ceļojums: Pašu rokām izveidots dvēseles veldzes dārzs Ziemupē

Dienvidkurzemes novada Ziemupē atrodas Liepājas neredzīgo biedrības sociālās rehabilitācijas izziņas centrs lauku vidē “Dvēseles veldzes dārzs”. Mūs sagaida Arturs Kokorevičs, kurs ir ekskursiju vadītājs jau trešo gadu. “Mēs atrodamies Liepājas pusē, māju nosaukums ir “Laivenieki”. Šī vieta jau ir vairāk nekā desmit gadus. Liepājas Neredzīgo biedrības priekšsēdētājs ir Māris Ceirulis. Viņš ir ļoti daudz darījis labu cilvēkiem. Viņš pats ir neredzīgs cilvēks. Viņš iedomājās, ka ir arī citi līdzīgi cilvēki, kas dzīvo mājās četrās sienās un gribētu pie dabas atpūsties, veldzēties, atjaunot sajūtas, prasmes,” par ideju iegādāties īpašumu saka Arturs.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Gulbenes novads - Dzirkstele.lv abonementu:

"Gulbenes novads - Dzirkstele.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Gulbenes novads - Dzirkstele.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Gulbenes novads - Dzirkstele.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet