Gulbenietes Kristīnes Ciuneles gatavotie zefīri nav vienkārši saldumi – tie ir smalki, gaisīgi un atgādina īstus mākslas darbus. Šiem saldumiem ir arī savs logo – “Šarlotes zefīri”.
Izgatavot zefīrus, Kristīne sāka pavisam nesen. “Vēlējos iemācīties izgatavot parastus zefīrus, jo zefīri ir mans mīļākais saldums, tie garšo arī manai mammai un visiem tuviniekiem, bet tie, kas nopērkami veikalā, vairs negaršoja. Aizbraucu uz meistarklasi Smiltenē, un iemācījos taisīt parastos zefīrus. Tas bija pagājušā gada oktobrī. Pēc tam, internetā meklējot dažādas receptes, pamanīju zefīra ziedus, un sāku par tiem interesēties. Skatījos video, atradu arī meistarklasi internetā, kad atsūta video, un var mācīties. Bet mācos es vēl joprojām. Ziedu taču ir daudz, un uztaisīt katru ziedu vajag iemācīties,” stāsta Kristīne, kura saldumus mīl kopš bērnības. Par sevi viņa smaidot saka: “Es varētu kā Vinnijs Pūks sēdēt ar medus burku rokās.”
Abonē digitālo saturu pirmajām 4 nedēļām par 0.99€*
Digitālā satura abonementiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur tiks atspoguļoti notikumi un procesi vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs, kā arī par 90% mazāk reklāmas.