
• 300 – 400 gramu maltās gaļas,
• 1 kabacītis,
• 1 burkāns,
• 1 sīpols,
• 1 ķiploka daiviņa,
• 30 mililitru augu eļļas,
• 1 ēdamkarote skābā krējuma,
• sāls,
• malti melnie pipari.
Pildījumam notīrītus sīpolus un burkānus sagriezu un pannā ar augu eļļu apcepu, līdz sīpoli kļuva caurspīdīgi. Tad pieliku sagrieztu kabacīti un sautēju, brīdi pirms gatavības pievienojot skābo krējumu, sāli un maltus piparus. Visu samaisīju un vēl dažas minūtes pakarsēju.
Cūkgaļas šķiņķa maltajai gaļai piemaisīju sāli un piparus. Cepampapīra ar silikona pārklājumu apmēram pannas izmēra loksnes vidū izlīdzināju pusi maltās gaļas masas tā, lai veidojas plācenis. Ar nelielu, šaurāku cepampapīra loksni nosedzu pusi plāceņa, bet lielāko, apakšējo loksni kopā ar gaļu pārliecu uz pusēm, tādējādi šaurākā loksne palika vidū starp malto gaļu un izveidojās kabatiņa. Tāpat sagatavoju arī otru plāceni. Kabatiņas cepampapīrā liku uz sausas pannas un cepu vispirms no vienas puses, tad, ņemot aiz cepampapīra malām, apvērsu uz otru pusi un cepu līdz gatavībai. Pannu ar vāku nosegt nevajag. Tās liku uz šķīvja, atbrīvoju no papīra un piepildīju ar sagatavotajiem dārzeņiem.