Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens

Labu apetīti! Paltusa steiki pikantā rīvmaizē

Foto: Brigita Skaistkalne

• 1 kilograms paltusa steiku,

• 2 olas,

• ½ citrona,

• 3 ēdamkarotes rīvmaizes,

• 1 ēdamkarote maltas paprikas,

• 1 ēdamkarote kurkumas,

• garšvielu maisījums zivju ēdieniem,

• sāls,

• malti melnie pipari,

• augu eļļa.

Atlaidinātus paltusa steikus noskaloju zem ūdens un apsusināju papīra dvielī. Gabaliņus pārslacīju ar citrona sulu, apkaisīju ar sāli un svaigi maltiem pipariem, kā arī ar garšvielu zivju ēdieniem. Bļodā sakūlu olas. Atsevišķi sajaucu rīvmaizi kopā ar maltu papriku un kurkumu. Zivs steikus vispirms apmērcēju olās, tad kārtīgi apviļāju rīvmaizē ar garšvielām un liku cepties pannā ar augu eļļu no abām pusēm līdz brūnganai garoziņai.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.