
• 600 gramu liesas cūkgaļas,
• 800 gramu kabaču,
• 450 gramu sarīvētu tomātu,
• 1 ēdamkarote balzametiķa,
• 2 ēdamkarotes olīveļļas,
• 2 ķiploka daiviņas,
• ½ tējkarotes kaltētu ķiploku,
• ½ tējkarotes kaltēta bazilika,
• ½ tējkarotes kaltētas raudenes,
• sāls,
• malti melnie pipari.
LIESU cūkgaļu ar nelielu speķa maliņu sagriezu šķēlēs un izklapēju. Uzkaisīju sāli un piparus un pannā ar uzkarsētu eļļu tās no abām pusēm apcepu uz straujas uguns, līdz kļuva zeltaini brūnas. Tad gaļu no pannas noņēmu. Tajā pašā pannā pēc tam dažas minūtes cepu nomizotus un ceturtdaļripiņās sagrieztus kabačus, tiem pievienoju sasmalcinātus ķiplokus un pacepu vēl minūti. Pielēju balzametiķi un labi samaisīju. Uz rupjās rīves sarīvēju tomātus, tādējādi atbrīvojoties no miziņām, un arī pievienoju pannā. Piekaisīju kaltētus ķiplokus, baziliku un raudeni un uzvārīju. Piemetu sāli un piparus. Nu pannā no šķīvja pārliku apceptās gaļas šķēles un zem vāka visu kopā sautēju uz vidējas uguns līdz gatavībai – apmēram desmit minūtes. Pēc tam ēdienu pārkaisīju ar sasmalcinātām pētersīļu lapiņām.