
• 50 gramu ātri vārāmo kukurūzas pārslu,
• 250 mililitru ūdens,
• 1 sīpols,
• 2 ēdamkarotes tomātu mērces,
• 2 ēdamkarotes augu eļļas,
• 50 gramu svaigā siera,
• 2 olas,
• sāls,
• zaļumi.
Nomizoju sīpolu, sagriezu mazos kubiņos un pannā ar augu eļļu cepu, līdz tie kļuva mīksti. Tad pieliku tomātu mērci un kopā pacepu vēl dažas minūtes. Nu pannā ielēju arī vārītu ūdeni, piekaisīju ātri vārāmās kukurūzas pārslas un pēc norādījumiem uz iepakojuma vārīju gatavas. Noņēmu pannu no plīts, biezputrā iemaisīju krēmsieru ar zaļumiem un ķiplokiem un piekaisīju sāli un piparus.
Piedevām lieliski derēja bez čaumalas vārītas olas. Tās pagatavot bija pavisam viegli, jo izmantoju pārtikas plēvīti. Apmēram 15×15 centimetru lielu plēvītes gabalu vidū nedaudz ietaukoju ar augu eļļu, tad liku virs nelielas bļodiņas, izveidoju padziļinājumu un tajā uzmanīgi iesitu olu. Pēc tam plēvītes malas saņēmu kopā, aizvirpināju un nostiprināju. Tāpat sagatavoju arī otru olu. Mazajā katliņā uzvārīju ūdeni, liku tajā olu paciņas un vārīju minūtes trīs – laiku varam izraudzīties atkarībā no tā, vai vēlamies cietāku vai šķidrāku dzeltenumu. Biezputrai pārkaisīju sasmalcinātas pētersīļu lapiņas.