Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
weather-icon
+5° C, vējš 1.72 m/s, DA vēja virziens

Labu apetīti! Kolrābju, burkānu un gurķu salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

• 1 kolrābis,

• 250 gramu svaigu gurķu,

• 150 gramu burkānu,

• 1 – 2 skābi āboli,

• diļļu zaļumi,

• sāls,

• majonēze.

Dārzeņus nomazgāju un nomizoju. Burkānus, gurķus un kolrābi sarīvēju uz rupjās rīves, tāpat – arī ābolus. Tā kā āboli bija samērā saldi, tiem pārlaistīju nedaudz citrona sulas. Tā palīdz arī, lai nomizotie augļi nebrūnētu. Beigās sasmalcināju diļļu zaļās lapiņas un kopā ar garšvielām un majonēzi – to daudz neliku, jo svaigie dārzeņi bija pietiekami sulīgi – piemaisīju sagatavotajām salātu sastāvdaļām.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.