
• 2 burkāni,
• 1 sīpols,
• gabals ķirbja,
• kolrābis,
• buljons,
• 400 mililitru kokosriekstu piena,
• sāls,
• muskatrieksts,
• augu eļļa vai sviests,
• agaves sīrups,
• laima sula.
IZEJVIELU šeit minēts daudz, taču visas varam arī neizmantot un izvārīt tādu zupu, kāda labāk garšo. Lieliski te izmantojams Halovīna svētkiem izgrebtā ķirbja mīkstums, un arī citās šīs lappuses receptēs goda vietā celta skaistā, lielā oranžā oga.
Nomizotu sīpolu sagriezu gabaliņos, burkānus sarīvēju uz rupjās rīves. Katliņā izkausēju sviestu un tajā apcepu sagatavotos dārzeņus. Tad pieliku gabaliņos sagrieztu ķirbja mīkstumu un pusi kolrābja, pielēju mazliet buljona un vārīju dārzeņus, līdz tie bija mīksti. Pēc tam tos sablendēju ar rokas blenderi, pievienoju kokospienu (ja neesat tā cienītāji, šim nolūkam der saldais krējums), mazliet agaves sīrupa, nedaudz laima sulas, pierīvēju muskatriekstu, piemetu sāli, visu samaisīju un biezzupu uzkarsēju. Piedevām varam pasniegt grauzdiņus vai saceptu bekonu vai arī pievienot zupai ķirbju sēklu eļļu.