
• 400 – 500 gramu cāļa krūtiņas filejas,
• 1 tējkarote sodas,
• 1 ēdamkarote kukurūzas cietes,
• 3 ēdamkarotes auksta ūdens,
• 2 ēdamkarotes augu eļļas;
• 1 liels sīpols,
• 1 zaļā paprika,
• 1 sarkanā paprika,
• 1 ēdamkarote sasmalcināta ingvera,
• 4 lielas ķiploka daiviņas,
• 2 ēdamkarotes augu eļļas;
• ½ glāzes vistas buljona,
• 50 mililitru sojas mērces,
• 4 ēdamkarotes kečupa,
• 1 tējkarote cukura,
• 1 tējkarote ābolu vai vīna etiķa,
• 1 ēdamkarote kukurūzas cietes,
• 1 ēdamkarote auksta ūdens,
• 1 tējkarote maltas paprikas,
• asie sarkanie pipari pēc garšas.
Cāļa krūtiņas mazo fileju sagriezu gabaliņos, bļodā pārkaisīju sodu un kukurūzas cieti, pielēju ūdeni un visu kopā labi samaisīju. Atstāju tā minūtes 15. Tad uz vidējas uguns dziļajā pannā uzkarsēju augu eļļu un apcepu fileju gabaliņus no visām pusēm līdz gatavībai, pēc tam pārliku uz šķīvja. Tajā pašā pannā uzkarsēju vēl nedaudz eļļas un vispirms apcepu kubiņos sagrieztus sīpolus, tiem pievienoju gabaliņos sagrieztus abu krāsu saldos piparus un cepu, līdz tie jau kļuva nedaudz mīksti. Nu pieliku arī sasmalcinātus ķiplokus un rīvētu svaigu ingvera sakni. Pacepu visu dažas minūtes, tad pielēju vistas buljonu, sojas mērci, kečupu, ābolu etiķi un piekaisīju cukuru un garšvielas. Apmaisot sautēju dažas minūtes. Aukstā ūdenī izšķīdināju kukurūzas cieti, iemaisīju pannā un turpināju karsēt, līdz mērce sabiezēja. Beigās piejaucu izceptos fileju gabaliņus, lai tie būtu vienmērīgi pārklāti ar mērci, un visu kopā uzkarsēju. Ēdienu varam pasniegt ar vārītiem rīsiem vai citām piedevām, kā arī baudīt ar maizīti.