
• 600 gramu ķirbja mīkstuma,
• 1 sīpols,
• 40 gramu ingvera,
• 200 mililitru trekna saldā krējuma,
• 120 gramu lobītu garneļu,
• 3 ēdamkarotes eļļas,
• 20 gramu sviesta,
• 3 – 4 ķiploka daiviņas,
• malts koriandrs,
• malti pipari,
• sāls,
• pētersīļu zaļumi.
Nomizotu sīpolu, divas ķiploka daiviņas un nomizotu gabaliņu ingvera saknes sagriezu mazos kubiņos, gabalu ķirbja mīkstuma – lielākos. Katlā ar biezu dibenu uzkarsēju pāris ēdamkarotes augu eļļas, liku tur sagrieztos dārzeņus un apmaisot cepu minūtes piecas. Tad pievienoju sāli un koriandru, pielēju saldo krējumu un vārītu ūdeni tā, lai dārzeņi būtu pārklāti. Visu vārīju, līdz ķirbji kļuva mīksti. Tam vajadzēja apmēram desmit minūtes. Garneles nolobīju. Sakapāju atlikušās ķiploka daiviņas. Pannā uzkarsēju atlikušo eļļu, izkausēju sviestu, pievienoju ķiplokus, sāli, piparus un garneles. Apmaisot visu cepu dažas minūtes. Visbeidzot iejaucu sasmalcinātas pētersīļu lapiņas un pēc minūtes noņēmu no plīts. Gatavo zupu sablendēju, lēju bļodiņā un pieliku garneles.