
• 2 cāļa filejas gabali,
• 1 ola,
• 100 gramu fetas vai brinzas,
• 1 ēdamkarote sviesta,
• 1 cukīni,
• 1 ēdamkarote citrona sulas,
• 1 daiviņa ķiploka,
• 50 gramu bezpiedevu jogurta,
• sāls,
• pipari.
Cāļa filejas gabalus ar nazi sasmalcināju, pievienoju olu, fetu, sāli un svaigi maltus piparus. Masai piekaisīju arī nedaudz miltu, labi samaisīju un no tās veidoju nelielas apaļas kotletītes. Pannā izkausēju sviestu, derēs arī augu eļļa, un izcepu tās līdz gatavībai.
Cukīni nomizoju un sagriezu garenās, tievās strēmelītēs. Tās bļodā pārkaisīju ar sāli un pipariem, apmaisīju un atstāju minūtes 15 atsuloties. Pēc tam šķidrumu nolēju, pievienoju citrona sulu, bezpiedevu jogurtu un sasmalcinātu ķiploka daiviņu.