
• 200 gramu maltās gaļas,
• ½ sīpola,
• 1 neliela paprika,
• augu eļļa,
• ½ nelielas kāpostgalviņas,
• 2 tomāti,
• sāls,
• pipari.
Sīpolu nomizoju un sasmalcināju, no sēkliņām atbrīvotu sarkano saldo piparu sagriezu mazos gabaliņos. Abus katliņā ar sakarsētu eļļu apmaisot cepu, līdz tie sāka brūnēt. Pēc tam pievienoju maltās cūkgaļas un liellopa gaļas maisījumu jeb tā saukto jaukto malto gaļu, piekaisīju sāli un piparus un drupinot cepu, līdz arī gaļa sāka apbrūnēt. Pielēju pāris karotes vārīta ūdens un pieliku sagrieztus svaigos kāpostus. Tiem pārliku gabaliņos sagrieztus tomātus, uzliku katliņam vāku un nemaisot lēni sautēju, līdz kāposti kļuva mīksti. Kad sautējums bija gatavs, to nogaršoju un papildināju ar sāli un pipariem pēc vajadzības.