Svētdiena, 14. decembris
Auseklis, Gaisma
weather-icon
+-5° C, vējš 0.45 m/s, A-DA vēja virziens

Labu apetīti! Svaigu kāpostu un maltās gaļas sautējums

Foto: Brigita Skaistkalne

 200 gramu maltās gaļas,

 ½ sīpola,

 1 neliela paprika,

 augu eļļa,

 ½ nelielas kāpostgalviņas,

 2 tomāti,

 sāls,

 pipari.

Sīpolu nomizoju un sasmalcināju, no sēkliņām atbrīvotu sarkano saldo piparu sagriezu mazos gabaliņos. Abus katliņā ar sakarsētu eļļu apmaisot cepu, līdz tie sāka brūnēt. Pēc tam pievienoju maltās cūkgaļas un liellopa gaļas maisījumu jeb tā saukto jaukto malto gaļu, piekaisīju sāli un piparus un drupinot cepu, līdz arī gaļa sāka apbrūnēt. Pielēju pāris karotes vārīta ūdens un pieliku sagrieztus svaigos kāpostus. Tiem pārliku gabaliņos sagrieztus tomātus, uzliku katliņam vāku un nemaisot lēni sautēju, līdz kāposti kļuva mīksti. Kad sautējums bija gatavs, to nogaršoju un papildināju ar sāli un pipariem pēc vajadzības.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.