
• 300 gramu kūpinātas vistas krūtiņas,
• 1 kārbiņa konservētas kukurūzas,
• 3 vārītas olas,
• 1 kārba konservētu ananasu,
• 100 gramu siera,
• majonēze pēc vajadzības,
• sāls,
• pipari.
Kūpinātu vistas girosu sagriezu nelielos kubiņos. Olas nolobīju. Atsevišķi sarīvēju kā baltumu, tā dzeltenumu. Sarīvēju arī sieru. Ananasu riņķīšus notecināju un sagriezu nelielos gabaliņos. Lēzenā šķīvja vidū ieliku burciņu un apkārt veidoju salātu pirmo kārtu – kūpināto vistas gaļu, kam uzspiedu smalku majonēzes “restīti”, ko pēc tam izlīdzināju. Tad kārtām – konservētā kukurūza, olu dzeltenumi, pēc tam – ananasi, rīvētais siers. Katru kārtu nedaudz pārsmērēju ar majonēzi tā, lai netiek par šķidru. Vainadziņa virspusi pārkaisīju ar olas baltumiem un greznoju ar diļļu un pētersīļu zaļumiem, ķiršu tomātiņiem un odziņām. Te varam likt lietā radošo izdomu. Pēc tam šķīvi vēl ievietoju ledusskapī, lai salātu garšas savilktos un tie kļūtu stingrāki.