Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Horoskops (27. septembris – 3. oktobris)

AUNS ◆ Esi gatavs pārmaiņām profesionālajā darbībā! Izvirzītie mērķi mudinās pacietīgi virzīties ceļā uz tiem. Nāksies pamatīgi papūlēties, lai sasniegtu iecerēto. Laba peļņa no veiksmīgi uzsāktā projekta, kas saistīts ar mākslu vai skaistumkopšanu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

VĒRSIS ◆ Saskatīsi izaugsmes iespējas esošajā darbavietā vai uzņēmējdarbībā. Risks attaisnosies, tāpēc nebaidies un nešaubies ne mirkli, ja gadījumā ieviesīsi dažas korekcijas! Lielāks ienākumu apjoms būs gūstams savā biznesā strādājošiem.

DVĪŅI ◆ Tiks gūta vērtīga mācība situācijā ar kolēģiem. Šīs atklāsmes ļaus arī turpmāk nezaudēt modrību, kad šķiet, ka viss ir kārtībā. Uzticies, taču pārbaudi! Esi uzmanīgs attiecībā uz vilinošiem piedāvājumiem, kas saistīti ar vieglu peļņu!

VĒZIS ◆ Darba piedāvājums var nākt pavisam negaidīti. Strādājot komandā, neņem komentārus tik ļoti pie sirds! Rūpīgāk izvērtē katru jauno darījumu, īpaši finansiālo pusi! Lielāki tēriņi var rasties saistībā ar kādu situāciju ģimenes vajadzību dēļ.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

LAUVA ◆ Pieņemt izaicinājumus profesionālajā darbībā būs pareiza izvēle. Ļausies nezināmajam. Tiks gūtas papildu peļņas iespējas, kas saistītas ar darījumiem ārvalstīs. Esi uzmanīgs attiecībā uz piedāvājumiem no svešiniekiem sociālajos tīklos!

JAUNAVA ◆ Kvalitāte būs tavs trumpis. Liec lietā gan zināšanas, gan prasmes, gan pieredzi un pārsteidz apkārtējos! Veiksmīgs būs ieguldījums kādā ierīcē, piemēram, velosipēdā, trenažierī vai sporta zāles abonementā. Izvairies no naudas aizdošanas!

SVARI ◆ Sajūta, ka esi šķietami bezcerīgā situācijā, var būt maldinoša. Pavēro, iespējams, ka nav tik traki! Uzņēmējdarbības attīstīšana uzņems jaunus apgriezienus. Esi draudzīgāks ar kolēģiem! Lieli izdevumi būs saistībā ar tavu svētku svinēšanu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

SKORPIONS ◆ Būsi iesprindzis uz dažu dokumentu kārtošanu. Lēnām gūsi vēlamo rezultātu. Pārbaudi informāciju par vēl nezināmiem darījumu partneriem! Lielu resursu ieguldījumi izglītībā, svešvalodu kursos atmaksāsies ja pavisam drīz.

STRĒLNIEKS ◆ Jauni izaicinājumi dos enerģijas lādiņu tavā profesionālajā darbībā. Jaunos projektos tu spēsi pielietot savas zināšanās un parādīt, uz ko esi spējīgs. Nauda zina ceļu pie tevis. Varēsi atļauties sev daudz ko vairāk. Attiecībās virmos pavasaris.

MEŽĀZIS ◆ Priecīgas ziņas no vadības puses. Piedāvājums pavērs daudz labākas iespējas karjerā. Nāksies izvērtēt izdevumus. Ienākumu apjoms no savas uzņēmējdarbības radīs gandarījumu. Tiem, kuri pagaidām ir vieni, gaidāma iepazīšanās.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

ŪDENSVĪRS ◆ Atzinība no līdzcilvēkiem mudinās būt drosmīgākam un iet tālāk savu panākumu virzienā. Labs ieguldījums būs braucienā, kas tiek plānots kā kolektīva saliedēšanas pasākums. Vērtīgs un ilgtermiņā kalpojošs būs kāds pirkums.

ZIVIS ◆ Dodot savu enerģiju caur darbu citiem, piepildīsi ar enerģiju sevi. Jutīsies mīlēts, cienīts un novērtēts. Veiksmīgs būs ieguldījums sava talanta pilnveidē. Priecēs saņemtais honorārs. Sirsnīgākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

— Astroloģe Inita Dilāne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet