Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

REKLĀMA: Kā apsveikuma ziedi spēj pārvērst katru pasākumu burvīgos svētkos?

“Ziedu Ekspresis” – pārvērtiet ikvienu mirkli par svētkiem! Ziedi piešķir pasākumam īpašu burvību ar savām krāsām, aromātiem un eleganci. Tie rada ne tikai vizuālo šarmu, be arī emocionālu saikni, izceļot īpašos mirkļus.

Ar “Ziedu Ekspresis” palīdzību varat izvēlēties ideālos ziedus, lai pārsteigtu savus tuvākos cilvēkus. Šeit ir daži noderīgi padomi!

Ziedu nozīme dzimšanas dienās

Dzimšanas dienās ziedi ir sveiciena simbols. Spilgtas saulespuķes vai margrietiņas ir ideālas jauniešiem, savukārt rozes ir klasiskā izvēle mīļotajam cilvēkam vai vecāka gada gājuma jubilāriem. Izvēloties ziedus jubilāram, neaizmirstiet arī par viņa personību – koši oranži vai dzelteni toņi uzsvērs enerģiju, kamēr pasteļtoņi būs neitrālāka un eleganta izvēle.

Kāzu ziedi – harmonija un elegance

Kāzu diena ir neatkārtojams notikums, un ziediem ir svarīga loma. Rožu un peoniju kombinācijas bieži vien ir populārākā izvēle, piešķirot svinībām klasisku skaistumu. Ja vēlaties unikālāku kāzu noskaņu, apsveriet ziedus, kas atbilst gadalaikam: vasaras kāzās izvēlieties pļavu ziedus, bet ziemas ceremonijās dominēs eleganti baltie ziedi un sudrabaini akcenti. Tādi ziedi kā lavanda simbolizē uzticību, un to izmantošana kāzās piešķir īpašu noskaņu.

Līdzjūtības paušana bērēs

Ziedi pauž arī cieņu un līdzjūtību skumjos brīžos. Baltās lilijas, rozes un krizantēmas ir tradicionāla izvēle, kas simbolizē mūžību un mieru. Nebaidieties izvēlēties krāsainu kompozīciju, kas atspoguļo aizgājēja enerģiju un dzīves krāsainos mirkļus.

Valentīndienas ziedu tradīcijas

Valentīndienas visiem zināmā klasika – sarkanas rozes, kas simbolizē dziļas jūtas un kaisli. Ja vēlaties atšķirties, apsveriet tulpes vai īrisus, kas nes sevī pavasara svaigumu. Zilie īrisi izstaro eleganci.

Mātes Diena – pateicība un mīlestība

Mātes dienā ar rozā neļķēm vai baltām tulpēm varat izteikt mīlestību un pateicību. Rozā toņi tradicionāli asociējas ar maigumu, bet, ja vēlaties piešķirt dāvanai personisku pieskārienu, izvēlieties māmiņas mīļākos ziedus, iekļaujot viņas iecienītākās krāsas.

Ziedi raudzībām – jaunas dzīvības svētki

Raudzībās izvēlieties pasteļtoņu rozes vai neļķes, kas simbolizē jaunu sākumu un svētību. Ja vēlaties pieskaņot ziedus mazuļa dzimumam, zilā un rozā krāsa būs piemērota, taču baltie ziedi izstaro tīrību un jaunas iespējas.


Izvēlieties labākos ziedus ar “Ziedu Ekspresis”

Mēs piedāvājam plašu ziedu klāstu, lai jūsu svētki kļūtu neaizmirstami. Pasūtiet dāvanu pie “Ziedu ekspresis” –ideālus ziedus katram dzīves notikumam, piešķirot tam īpašu noskaņu.

T: +371 28035888

E: info@zieduekspresis.lv

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet