Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Kļūst par “Gulbenes Buku” atbalstītāju

Mārtiņš Lauva. Foto: no personiskā arhīva

Biedrība “Latvijas basketbola atbalsta partnerība” (LBAP) ir kļuvusi par basketbola kluba “Gulbenes Buki” partneri un palīdzēs attīstīt gan komandu “Gulbenes Buki/BJSS”, gan komandu “Buki juniori/BJSS”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

LBAP valdes loceklis Mārtiņš Lauva izvēlējies atbalstīt “Gulbenes Bukus” vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, ar saviem panākumiem, tradīcijām un vēsturi “Gulbenes Buki” ir Latvijas basketbola lepnums. Otrkārt, iepriekšējos gados ir manāms krietns kāpums Gulbenes basketbola sistēmas attīstībā, un tajā ir liels potenciāls, kuru kopīgiem spēkiem var attīstīt daudz straujāk. Treškārt, klubs sagatavojis un palīdzējis attīstīt gan augsta līmeņa spēlētājus, gan Latvijas jaunatnes izlašu kandidātus un vadošos spēlētājus: U-16 izlasē Ralfs Aleksandrovs (“Gulbenes Buki”), Rets Eduards Veinbergs (“Urspring Academy”, Vācija), Ričards Aizpurs (“Stellaazzurra Rome”, Itālija), Matīss Lācis (“Gulbenes Buki”). U-18 izlasē Rolands Šulcs (“Rīgas Zeļļi”), Adrians Andževs (“Real Madrid”, Spānija).

“Kā noslēdzošais un, visdrīzāk, būtiskākais faktors ir kluba vadība. Ļoti iepriecināja menedžera Reiņa Rikveiļa profesionālā pieeja, un mums uzreiz izveidojās komunikācija. Ticu kluba vērtībām, vadībai un potenciālam, tāpēc esmu nolēmis atbalstīt viņu turpmāko attīstību, lai kopīgi pārvarētu izaicinājumus abu komandu vadīšanā,” saka M.Lauva.

“Gulbenes Buku” menedžeris Reinis Rikveilis uzsver, ka “Gulbenes Buki” jau 27 gadus atrodas uz Latvijas basketbola kartes un pēdējos gados ir spēts vairākkārt izcīnīt godalgas, kā arī savā paspārnē izaudzināt vairākus Latvijas jaunatnes izlašu kandidātus un spēlētājus.

“Mums ir divas komandas (Nacionālajā līgā un Reģionālajā līgā) ar mērķi turpināt iesākto un sniegt jauniešiem platformu izaugsmei un attīstībai. Prieks, ka Mārtiņš piekrita būt par daļu no “Gulbenes Buku” ģimenes, un ticu, ka mūsu sadarbība turpināsies vēl vairākus gadus!” saka R.Rikveilis.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (2)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet