Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Lasītājs jautā: Kāpēc balkoniem pieliktas trīs plāksnes, bet citiem tikai divas?

Foto: Diāna Odumiņa

Gulbeniete Velta Andersone no mājas Skolas ielā 5/4, kur pavisam ir 45 dzīvokļi, “Dzirkstelei” pauž viedokli par balkonu remontu, ko veikusi SIA “Gulbenes Energo Serviss” par 3800 eiro. Viņa uzskata, ka darbs ir paveikts nekvalitatīvi. Kādiem balkoniem pieliktas trīs plāksnes, bet citiem tikai divas. “Kāpēc tā?” viņa jautā.

“Dzirkstele” komentēt situāciju lūdza SIA “Gulbenes Energo Serviss”. Saņemta atbilde: “Daudzdzīvokļu dzīvojamās pilnvarotā persona par veiktajiem darbiem ir parakstījusi darbu pieņemšanas – nodošanas aktu un ir sniegusi skaidrojumu iedzīvotājiem. Par darbu kvalitāti iebildumi netika saņemti. SIA “Gulbenes Energo Serviss” norāda, ka veiktie darbi bija balkonu apdare.”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (6)

  1. mājas vecākā . bez nekādas izgliitiibas, bez nekādas saprašanas , kaa cilvēks var pienjemts darbu , neko nezinot, neko nesaprotot un pie tam vēl neapspriežoties ar mājas iedzivotājem un dziivoklju ipašniekiem , pati no sava prāta pienjem lēmumus un pie tam vēl tie 3800euro nepiederēja vinjai, , vai dzirkstele var vinjai pajautāt , kā vinja secināja ka darbs ir izdariits kvalitatiivi un to var pienjemt , ja vina nav ienākusi dziivoklii un uzgājusi uz neviena balkona un paskatiijusies kaa tika veigts darbs

    15
    2
  2. Velta
    Mājas iedzīvotāji. Mani smalki apsmēja. Man vajag trešo plāksni? Dziksteles korespondente- žurnāliste nedzird vai nemāk noformalitēt jautājumu. Jautājums bija par gabaldarba apmaksu. Mūsu mājas vecākā ir “super”. Bez satura cilvēks.

  3. 3800eiro par padsmit plāksnēm, kuras vienas iepirkuma cena ir ap 18 eiro.. He GES joprojām nav zaudējis iemaņas naudas norakstīšanā.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet