Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Svaigie ziedkāpostu, tomātu un ķiploku salāti

Foto: Brigita Skaistkalne

● 1 ziedkāposta galviņa,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 3 ķiploka daiviņas,

● 2 tomāti,

● majonēze,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● sāls,

● pipari.

Pēc pikantā mīklā cepto šķēļu pagatavošanas vēl atlika ziedkāposta malējās daļas, tādēļ meklēju ideju, kā, nepatērējot daudz laika un izmantojot citas mājās esošās izejvielas, izlietot arī pārējo dārzeni. Salāti izdevās kraukšķīgi, svaigi un gardi.

ZIEDKĀPOSTU sadalīju mazākos “ziediņos”, tomātus sagriezu gabaliņos, ķiplokus, to daudzumu varam izvēlēties pēc savas garšas, sasmalcināju spiedē. Sagatavotajām sastāvdaļām pievienoju nedaudz sāls, maltus melnos piparus un piemaisīju mazliet majonēzes.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.