Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Priecājas par lejasciemiešu sasniegumiem sportā

Foto: no privātā arhīva

12.oktobrī Madonā, Smeceres silā, tika aizvadīts pēdējais taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 2024.gada posms. Tā izskaņā tika apbalvoti gan posma, gan sezonas kopvērtējuma uzvarētāji. Lejasciemietis Adrians Stepe ieguva 2.vietu šajā posmā, bet uzvarēja U18V grupas kopvērtējumā “LVM čempionātā taku skriešanā skolu jauniešiem 2024”. Sacensībās Adrians pārstāvēja Gulbenes novada vidusskolu un “Sporta klubu “Lejasciems””, ikdienā ir arī Gulbenes novada BJSS audzēknis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Savukārt 13.oktobrī Cēsu novadā, Āraišu vējdzirnavu trasē, norisināsies Latvijas čempionāts krosā, kurā startēja lejasciemiete Luīze Mozga, U12 grupā 1 km distancē 41 dalībnieču konkurencē izcīnot 2.vietu ar rezultātu 3 minūtes 40 sekundes, tikai par 2 sekundēm piekāpjoties 1.vietas ieguvējai.

Foto: no privātā arhīva

Vēl sestdien daži no lejasciemiešiem devās uz Silvu, kur piedalījās BMX Latvijas kausa 9.posmā. Šajās sacensībās 2.vieta Alisei Vanagai, plašāk par BMX sacensību startiem varat lasīt Gulbenes velo fans lapā.

Par to informē Lejasciema kultūrvēsturiskā mantojuma un tradīciju centra izglītojošā darba un daba ar apmeklētājiem vadītāja Dana Puidze.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet