Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbenē CSDD ēkai piebūvētās nojumes vietā būs slēgta telpa

NOJUMES VIETĀ būs slēgtais bokss Gulbenes CSDD ēkai. FOTO: GATIS BOGDANOVS

VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” ir izsludinājusi atklātu konkursu Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) klientu apkalpošanas centra ēkas pārbūvei Gulbenē. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir 8.novembris. Ar izraudzīto pretendentu līguma darbības termiņš būs 12 mēneši. Par to liecina Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija. Būvdarbi būs jāveic, nepārtraucot CSDD darbu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

CSDD Gulbenes reģionālās nodaļas vadītājs Jānis Raibekazs “Dzirkstelei” skaidro: “15 gadus kalpojušajai CSDD ēkai Gulbenē tiks izveidots slēgts bokss, lai ērti gan klientiem, gan darbiniekiem būt veikt apskati automašīnai zem jumta. Automašīna iebrauks, aizvērsies vārti. Varēs labos apstākļos veikt agregātu numuru salīdzināšanu.” Slēgtais bokss atradīsies ēkas tālākajā pusē. Tagad tur ir tikai nojume un arī notiek agregātu numuru salīdzināšana. Šī vieta tiks uzlabota. “Pārbūves darbi būs tikai tur,” piebilst J.Raibekazs.

2009.gadā tika uzbūvēta CSDD ēka Gulbenē, un tās kopējās izmaksas bija vairāk nekā viens miljons latu. Ēkas kopējā platība sasniedza 489 kvadrātmetrus. Ēku būvēja būvkompānija “LEC”, un tā bija CSDD tipveida ēka, kādas bija citās Latvijas pilsētās.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (1)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet