Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

KONKURSS: “Sinoles nama” svētki – elektroniskās un dzīvās mūzikas pasākums

“Sinoles nams”. Foto: no “Dzirksteles” arhīva

“Sinoles nams” 26.oktobrī aicina uz vērienīgu pasākumu – “Sinoles nama” svētki. Šis pasākums būs ne tikai svētki vietējai kultūras dzīvei, bet arī apliecinājums jauniešu radošajam spēkam un kopības garam. Pasākuma organizatori – DJ apvienība “Kalte Studio”, kas dibināta Sinolē 2021.gadā, sola neatkārtojamu vakaru, kurā smiekli, elektroniskā un dzīvā mūzika uz divām skatuvēm vienos dejā gan vietējos iedzīvotājus, gan viesus.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pasākuma programma: pulksten 18.00 – pasākuma dalībnieku ierašanās; pulksten 19.20 uzstāsies viens no populārākajiem Latvijas “stand-up” komiķiem Rūdolfs Kugrēns; no pulksten 21.00 līdz 03.00 uzstāsies vokāli instrumentālā grupa “Platona Krūtis”; no pulksten 22.00 līdz 05.00 uz otras skatuves DJ apvienība “Kalte Studio” priecēs klausītājus ar elektronisko mūziku. Visa vakara garumā būs iespēja iepazīties ar nama telpām, kurās izvietotas ekspozīcijas.

Pasākumu rīko “Kalte Studio”, kas savu darbību uzsāka “Sinoles nama” telpās. DJ apvienība ar vēlmi radīt kopš tā laika ir rīkojusi vairākus pasākumus, piesaistot ne tikai vietējos talantus, bet arī slavenus Latvijas māksliniekus.

Dāvis Uiska, viens no “Kalte Studio” dibinātājiem, saka: “Iekurināsim ballīti arī bez katla! Šie būs “Sinoles nama” atdzimšanas svētki. Mēs esam ļoti priecīgi par iespēju rīkot šādu pasākumu savā dzimtajā vietā un vēlamies, lai visi Sinoles iedzīvotāji un viesi pievienojas svinībām.”

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pasākuma norise un īstenošana var notikt, pateicoties aktīvajiem iedzīvotājiem, kas neatlaidīgi ieguldījuši savu darbu. “Kalte Studio” ir piemērs tam, ka arī ar mazu budžetu, bet vēlmi radīt un darboties ir iespējams noorganizēt “Sinoles nama” svētkus.

Atbildi pareizi…

… un, iespējams, varēsi apmeklēt “Sinoles nama” svētkus par brīvu.

1. Kurā gadā “Kalte studio” sāka darboties “Sinoles nama” telpās?

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

a) 2021.gadā,

b) 2022.gadā,

c) 2023.gadā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

2. Kāds ir sengrieķu filozofa un matemātiķa Platona īstais vārds?

a) Aristons,

b) Aristokls,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

c) Aristols.

3. Kuri ir komiķa Rūdolfa Kugrēna galvenie vaļasprieki?

a) basketbols un amerikāņu futbols,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

b) basketbols un teniss,

c) basketbols un florbols.

Sūti atbildes līdz 21.oktobrim, uz e-pastu “info@dzirkstele.lv”ar norādi “Sinoles nams” vai īsziņā uz tālruni 26415659, norādot vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru! Konkursa rezultātus publicēsim 25.oktobrī.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet