
● 1 kārba konservētu melno pupiņu,
● 1 kārba konservētas kukurūzas,
● 1 kārba konservētu smalcinātu tomātu,
● 2 glāzes buljona,
● 1 sīpols,
● augu eļļa,
● sāls,
● pipari,
● cukurs,
● 1 kārbiņa sautētas gaļas konservu – pēc izvēles.
NOMIZOJU un sasmalcināju sīpolu. Katlā uzkarsētā eļļā cepu, līdz gabaliņi kļuva mīksti. Pēc tam pievienoju noskalotas melnās pupiņas, konservēto kukurūzu un smalcinātos tomātus ar visu sulu. Šoreiz pieliku klāt arī konservētu sautētu cūkgaļu. Tad pielēju apmēram divas glāzes buljona – derēs gan vistas, gan dārzeņu – un katla saturu uzkarsēju. Pēc tam zupu vēl dažas minūtes pavārīju un nocēlu no uguns. Sāli, piparus un cukuru iemaisīju pēc garšas.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma