Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Avokado zupa ar zaļumiem

Foto: Brigita Skaistkalne

• 4 glāzes kefīra,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 2 cieti vārītas olas,

• 2 gatavi avokado,

• ½ citrona sulas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 2 ķiploka daiviņas,

• neliels diļļu un pētersīļu saišķītis,

• sāls,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• pipari,

• čili pārslas.

AVOKADO, nomizotus, mīkstus un gatavus, sagriezu gabalos, liku blendera krūzē un sasmalcināju biezenī. Pēc tam pieliku spiedē sasmalcinātus ķiplokus un sablendēto masu iemaisīju no ledusskapja tikko izņemtā aukstā kefīrā. Pievienoju sīki sakapātus diļļu un pētersīļu zaļumus, sāli, piparus, kā arī citrona sulu. Auksto zupu sadalot ēdājiem, katram šķīvī varam likt pa vienai nolobītas vārītās olas pusītei, pārkaisīt piparus un čili pārslas.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.