
• 2 nelieli banāni,
• 1 mango,
• 1 glāze piena (mandeļu, sojas vai cita),
• 3 ēdamkarotes pilngraudu auzu pārslu,
• 2 ēdamkarotes citrona sulas.
Pilngraudu auzu pārslas pārlēju ar 250 mililitriem mandeļu piena un trauku pa nakti atstāju ledusskapī, lai pārslas izmirkst. Nākamajā rītā blendera krūzē tām pievienoju nomizotus un gabalos sagrieztus banānus un mazākos gabaliņos sagrieztu nomizotu mango, mazliet no tā atstājot rotāšanai. Visu sablendēju viendabīgā masā un piemaisīju citrona sulu. Pēc tam dzērienu salēju glāzēs, dekorēju ar mango šķēlītēm, kā arī mandelēm. Te derētu arī, piemēram, sakapātas pistācijas.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma