Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Biezpiena plācenīši ar bietēm

Foto: Brigita Skaistkalne

• 200 gramu biezpiena,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 2 vārītas bietes,

• 2 olas,

• ½ glāzes piena,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• apmēram 1 glāze miltu,

• sāls,

• cukurs,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• augu eļļa,

• skābais krējums.

Vārītās bietes jānomizo un jāsarīvē uz sakņu rīves. Tām bļodā pievienoju sausu biezpienu, olas un pienu. Miltus liku pēc vajadzības – apmēram glāzi. To daudzums var atšķirties, ja bietes ir sulīgas vai biezpiens mīkstāks. Garšai piekaisīju sāli un cukuru, kā arī mazliet ķimeņu. Visu labi samaisīju. Pannā uzkarsēju augu eļļu un ar ēdamkaroti liku sagatavoto mīklu pannā tā, lai veidojas plācenīši. Tos cepu no abām pusēm līdz gatavībai.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.