Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Biezpiena sirsniņvafeles

Foto: Brigita Skaistkalne

• 200 gramu biezpiena,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 1 ola,

• 3 ēdamkarotes kviešu miltu,

• 2 ēdamkarotes cukura,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• vaniļas cukurs,

• ¼ tējkarotes sodas.

Ņemot palīgā kartupeļu stampu, samīcīju biezpienu un samaisīju kopā ar olu, cukuru un vaniļas cukuru. Pakāpeniski pievienoju kopā ar sodu izsijātus miltus. Ja biezpiens mitrs, miltu varbūt vajadzēs vairāk, nekā receptē norādīts. Gatavajai mīklai jābūt biezai, taču ne cietai.

Karstā vafeļu pannā ar karoti izliku nedaudz mīklas, pannu aizvēru un cepu minūtes trīs, līdz sirsniņas kļuva zeltaini brūnas. Ja šķiet, ka mīkla varētu pielipt pie pannas pārklājuma, to varam nedaudz ietaukot ar augu eļļu.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.