
• 250 gramu cāļa filejas,
• 50 gramu majonēzes,
• 100 gramu Korejas burkānu,
• 20 gramu augu eļļas cepšanai,
• sāls un citas garšvielas.
Cāļa krūtiņas fileju sagriezu garenās plāksnītēs, ar gaļas āmuriņu zem pārtikas plēves izdauzīju, pārsmērēju ar majonēzi un apkaisīju ar garšvielām un sāli. Sagatavēm pāri izlīdzināju smalkāk sagrieztus Korejas burkānus un satinu ruletītēs.
Karstā pannā ielēju nedaudz augu eļļas, izkārtoju tur ruletītes ar savienojuma vietu uz leju un apcepu no visām pusēm, lai gaļa maina krāsu. Pēc tam uzliku pannai vāku, samazināju uguni un, periodiski apgrozot, sautēju 12–15 minūtes, līdz tās kļuva zeltaini brūnas.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma