Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Cāļa filejas salāti ar Korejas burkāniem un kivi

Foto: Brigita Skaistkalne

● 250 grami cāļa krūtiņas filejas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 100 grami Korejas burkānu,

● 3 kivi,

● 1 ēdamkarote majonēzes,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 1 ēdamkarote skābā krējuma,

● 1 tējkarote sinepju,

● sāls,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● pipari.

Cāļa fileju minūti pavārīju uz lielas uguns. Tad noputoju, piekaisīju sāli, piparus, pieliku arī pāris lauru lapu un uz lēnas uguns gaļu vārīju minūtes divdesmit. Pēc tam zem vāka fileju nedaudz atdzesēju. Korejas burkānus sagriezu smalkāk. Kivi nomizoju un sagriezu gabaliņos, atdzesēto vārīto cāļa fileju – kubiņos. Mērcei samaisīju skābo krējumu ar majonēzi un sinepēm un sajaucu ar sagatavotajām sastāvdaļām. Salātiem piekaisīju arī mazliet sāls un piparus pēc garšas.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.