
● 250 grami cāļa krūtiņas filejas,
● 100 grami Korejas burkānu,
● 3 kivi,
● 1 ēdamkarote majonēzes,
● 1 ēdamkarote skābā krējuma,
● 1 tējkarote sinepju,
● sāls,
● pipari.
Cāļa fileju minūti pavārīju uz lielas uguns. Tad noputoju, piekaisīju sāli, piparus, pieliku arī pāris lauru lapu un uz lēnas uguns gaļu vārīju minūtes divdesmit. Pēc tam zem vāka fileju nedaudz atdzesēju. Korejas burkānus sagriezu smalkāk. Kivi nomizoju un sagriezu gabaliņos, atdzesēto vārīto cāļa fileju – kubiņos. Mērcei samaisīju skābo krējumu ar majonēzi un sinepēm un sajaucu ar sagatavotajām sastāvdaļām. Salātiem piekaisīju arī mazliet sāls un piparus pēc garšas.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma