Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Gaļas un dārzeņu sautējums

Foto: Brigita Skaistkalne

● 500 gramu cūkgaļas mīkstuma,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● daži kartupeļi,

● 2 sīpoli,

● 2 tomāti,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● 1 saldais pipars,

● ½ kabača,

● 150 gramu brokoļu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

● augu eļļa,

● sāls un citas garšvielas.

Nomizoju un sagriezu sīpolus un kopā ar sagrieztiem tomātiem pievienoju apceptajai gaļai. Visu kopā pacepu dažas minūtes, līdz tomāti sāka izdalīt sulu, bet sīpoli – tiem raksturīgo smaržu. Nu bija kārta nomazgātiem, nomizotiem un palielos gabalos sagrieztiem kartupeļiem kopā ar iztīrītu un strēmelēs sagrieztu saldo piparu. Tad piekaisīju arī sāli un citas garšvielas, kas piemērotas dārzeņu un gaļas ēdieniem. Pielēju karstu ūdeni tā, lai tas apņemtu katla saturu, un visu uzvārīju. Pēc tam uzliku vāku un dārzeņus kopā ar gaļu sautēju uz vidējas uguns minūtes 15. Beigās pievienoju arī sagrieztus kabačus un brokoļus un zem vāka sautēju visu vēl apmēram 15 minūtes līdz gaļas un dārzeņu gatavībai.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.