Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Salāti ar vistu, selerijām un vīnogām

Foto: Brigita Skaistkalne

• 450 gramu cāļa filejas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 1 – 2 āboli,

• 2 seleriju kāti,

• ½ sarkanā sīpola,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• valriekstu kodoli,

• 200 gramu vīnogu,

• 100 gramu bezpiedevu jogurta,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 70 gramu majonēzes,

• 2 ķiploka daiviņas,

• sāls, pipari.

Cāļa filejas nepieciešams izvārīt un pēc tam atdzesēt, bet es šoreiz izmantoju marinētu un kūpinātu vistas girosu. To sagriezu nelielos kubiņos. Nomizoju un tāpat sagriezu ābolu, kā arī seleriju kātus. Tiem pievienoju sīki sagrieztu sarkano sīpolu, uz pusēm pārgrieztas vīnogas bez kauliņiem un sasmalcinātus valriekstu kodolus. Mērcei samaisīju kopā bezpiedevu jogurtu, majonēzi, spiedē sasmalcinātus ķiplokus, sāli un piparus. Sagatavotās sastāvdaļas samaisīju ar mērci.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.