Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Šokolādes pasha

Foto: Brigita Skaistkalne

• 500 gramu biezpiena,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 50 gramu tumšās šokolādes,

• 50 gramu pūdercukura,

• 50 gramu sviesta,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• ½ glāzes skābā krējuma.

Biezpienu saberzu ar restotas kartupeļu stampiņas palīdzību. Tumšo šokolādi izkausēju ūdens peldē, samaisīju ar pūdercukuru un izkausētu sviestu. Piejaucu skābo krējumu un visu kārtīgi samaisīju kopā ar biezpienu. Viendabīgo masu pārliku ar mitru marli izklātā caurdurī, to ievietoju bļodā, kur notecēt šķidrumam, uzliku slogu un visu iecēlu ledusskapī. Otrā dienā jau varēju raudzīties, kā pasha izdevusies. Svētkos to vēl varam greznot ar kausētu šokolādi, kā arī ar šokolādes oliņām vai citām figūriņām.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.