
• 350 gramu redīsu,
Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.
• 70 gramu svaigu kāpostu,
• 20 gramu sīpolu lociņu,
• 15 gramu diļļu,
Saturs turpināsies pēc reklāmas.
• 15 gramu koriandra zaļumu jeb kinzas,
• sāls,
• 2 ēdamkarotes olīveļļas,
Saturs turpināsies pēc reklāmas.
• 2 edamkarotes ābolu etiķa.
Lociņus, dilles un kinzu noskaloju, apsusināju un sasmalcināju. Pusi mazas jaunā kāposta galviņas sagriezu strēmelītēs, uzkaisīju sāli un ar rokām saspaidīju. Nomazgātiem redīsiem nogriezu “astītes” un tos uz rupjās rīves sarīvēju skaidiņās. Pierīvēju arī gabaliņu svaiga gurķa. Visu sajaucu, pielēju eļļu un ābolu etiķi un vēlreiz visu labi samaisīju.
- Brigita Skaistkalne
Reklāma