Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! “Vraps” ar cāļa gaļu un redīsiem

Foto: Brigita Skaistkalne

• 3 mazās tortiljas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 200 gramu ceptas vai vārītas vistas gaļas,

• vairāki redīsi,

• 3 salātlapas,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 150 gramu krēmsiera,

• 3 ēdamkarotes pesto,

• 3 tējkarotes citrona sulas.

No kukurūzas un kvinojas miltiem ceptās plānās apaļās maizes plāksnes jeb tortiljas uzsildīju pannā uz plīts. Ieteicams gan to darīt vai nu mikroviļņu krāsnī, vai cepeškrāsnī pēc norādījumiem uz iepakojuma. Pildījumam krēmsieru, kas bija papildināts ar zaļumiem un ķiplokiem, samaisīju ar bazilika pesto pēc garšas. Redīsus nomazgāju un sagriezu ripiņās. Te izmantoju arī jogurta un kečupa marinādē ceptās cāļa krūtiņas filejas gabaliņus – gaļu saplucināju un apslacīju ar citrona sulu. Uz tortiljas plāksnes vispirms uzklāju krēmsieru ar pesto, tad izkārtoju redīsus, virs tiem – cāļa gaļu, ko savukārt pārsedzu ar salātlapu. Visu satinu ciešā rullītī, ielokot apakšu un sānus, lai pildījums turētos iekšpusē.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.