Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Auzu pārslu gardums

Sastāvdaļas: 50 g auzu pārslu, viens vai divi olas baltumi,
ogas, zemesrieksti (var apgrauzdēt cepeškrāsnī), 100 g Indijas riekstu,
stēvija, var pievienot pāris karošu medus.

Pagatavošana: visas sastāvdaļas blendējam, līdz izveidojas viendabīga masa. To smērējam uz rīsu galetes, dekorējam ar ogām.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.