Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Lieldienu zaļā zupa

1 l vistas buljona,
200 g kartupeļu,

1 sīpols,

1–2 tomāti,

270 g zaļo zirnīšu,

120 g spinātu,

ķiploka daiviņa,

čili pipars,

200 g kausētā siera,

sāls, pipari un citas garšvielas.

Vistas buljonā liek vārīties nomizotus un šķēlītēs
sagrieztus kartupeļu. Kad kartupeļi gandrīz gatavi, pievieno
apceptu sīpolu, ķiploka daiviņu, noblanšētus tomātus, zaļos
zirnīšus, spinātus un sutina septiņas minūtes. Visu sablendē,
izberž caur sietu un iemaisa kausēto sieru. Pasniedz ar garšaugu eļļu, grauzdētas maizes kraukšķiem un
mocarellu.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.