Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+1° C, vējš 3.43 m/s, D-DA vēja virziens

Marinētu sieru izlase līgotāju gaumē

Gatavošanas laiks: 10 min + laiks marinēšanai.

Sastāvdaļas:

300-400 g dažādu sieru (piemēram, “Jāņu siera”,
“Čederas”, fetas u.c.),

150 ml saulespuķu vai rapšu eļļas,

saišķis smalki sakapātu diļļu,

saišķis smalki sakapātu lociņu,

2 ķiplokspiedē izspiestas ķiploka daiviņas,

1 ēdamk. balzamiko mērces,

1 ēdamk. rozā piparu,

sāls (var arī nepievienot, jo siers ir sāļš).

Pagatavošana

  1. Sagriez sieru vienādā izmēra plāksnēs vai standziņās,
    rūpīgi izkārto to vismaz 2 cm dziļā traukā.

  2. Citā traukā sajauc visas pārējās receptes sastāvdaļas
    un iegūto marinādi pārlej pāri sieram.

  3. Liec ledusskapī un baudi pēc dažām stundām!

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.