◆ 1 glāze svaigu kazeņu,
◆ 2
nelieli laimi,
◆ 2 tējkarote brūnā cukura,
◆ 24
svaigas piparmētru lapiņas,
◆ 1-2 tējkarotes “Monin
Mojito” sīrupa,
◆ gāzēts ūdens vai “Sprite”,
◆
ledus.
Padoms: kazenes var aizvietot ar zemenēm, arbūzu,
konservētiem persikiem, ananasu.
Glāzēs
ievieto kazenes (sadala līdzīgi). Vienu laimu pārgriež uz pusēm
un izspiež no tā sulu, lej glāzēs. Otru sagriež daiviņās un
lielāko vairumu ievieto glāzēs. Pa virsu uzber piparmētru
lapiņas, brūno cukuru un nedaudz sastampā. Pievieno sīrupu,
tad glāzēs pilda ledu (vēlams to sasmalcināt vai vismaz smalkāk
sadauzīt). Pārlej ar gāzētu ūdeni vai “Sprite”, var arī
abus miksēt.
Dekorē ar laima daiviņām, kazenēm un
piparmētru zariņu.