Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Tomātu sautējums ar kazas sieru

(15 min / 2 pers.)

Nepieciešams:
700 g tomātu;
2 šalotes;
2
ķiploka daiviņas;

1⁄2 čili;
3 ēd. k. olīveļļas;

20 ml sarkanvīna etiķa;
1 tējk. brūnā cukura;

1⁄2 tējk. sāls;
1⁄2 tējk. svaigi maltu
piparu;
1 ēd. k. marinētu kaperu ziedu;
2 pētersīļa
kāti;
2 piparmētras kāti;
50 g kazas siera

Pagatavošana:
Sagriez smalki sīpolus un ķiploku un
sautē olīveļļā 1 minūti. Pievieno sakapātu čili,
etiķi, cukuru, sāli un piparus. Sautē visu 3–6 minūtes,
lai tomāti pārāk neizjūk. Pieber sakapātus zaļumus,
kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.