Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 1.79 m/s, R-ZR vēja virziens

Kokosriekstu saldējums ar zemenēm

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas

600 g zemeņu,

2 iepakojumi kokosriekstu krēmveida piena,

50 ml šķidra medus,

0,25 buntīte melisas,

1 citrona sula un miziņa,

vafeļu glāzītes.

Pagatavošana

  1. Ievieto kokosriekstu krēmveida pienu ledusskapī uz
    30 minūtēm.

  2. Sablendē visas sastāvdaļas, līdz iegūst krēmīgu masu.

  3. Sablendēto masu liek saldētavā.

  4. Saldējumu pasniedz vafeļu glāzītēs vai bļodiņās.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.