Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+3° C, vējš 0.89 m/s, R-ZR vēja virziens

Gurķu uzkoda ar biezpienu un zaļumiem

Sastāvdaļas:

gurķis

biezpiens

krējums

dilles,
pētersīļi, baziliks, sīpolloki

sāls,
pipari

dekorēšanai
– diedzētas sēkliņas vai saulē kaltēti tomāti

Pagatavošana:

Gurķi
sagriež apmēram trīs centimetru garos gabalos, ar karotīti
izgrebj vidu, apakšā atstājot plānu kārtiņu. Sagatavotos gurķu
gabaliņus pārkaisa ar sāli un uz brīdi atstāj atsuloties.
Biezpienu sajauc ar krējumu, sasmalcinātiem zaļumiem, sāli un
pipariem. Masu bagātīgi pilda izdobtajos un nosusinātajos gurķa
gabalos. Dekorē ar diedzētām sēkliņām vai saulē kaltētiem
tomātiem u.tml.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.