Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens

Kabaču "pica" uz pannas

Dažreiz, kad sakārojas kabaču
plācenīšus, bet slinkums pavadīt laiku pie plīts, var izcep
vienu lielu plāceni, salikt pa virsu sev mīļākās sastāvdaļas
un iegūt kabaču “picu”. Kabačus sarīvē, apber ar sāli,
atstāj atsuloties. Pēc tam lieko šķidrumu nospiež nost. Pieliek
olu, garšvielas, dažas ēdamkarotes miltu. Pannu sakarsē ar eļļu,
kārto kabaču masu vienmērīgā biezumā. Pannai uzliek vāku un
cep uz lēnas uguns aptuveni 10 minūtes, līdz maliņas sāk palikt
brūnas. Pēc tam ar liela, apaļa šķīvja palīdzību apgriež
“picu” otrādi (uzliek šķīvi uz pannas, apgriež pannu, lai
lielā kabaču pankūka nokļūtu uz šķīvja, pannā ielej vēl
eļļu, uzkarsē un liek atpakaļ kabaču pamatni). Uz “picas”
uzber rīvētu sieru, tomātus – visu, ko vēlas. Liek atkal virsū
vāku un cep, līdz apakša brūna.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.