Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+2° C, vējš 0.45 m/s, D vēja virziens

Ķirbja biezenis

Daudzu ķirbja recepšu pamatā ir tā biezenis. Ķirbi nomizo un
sagriež mazākos gabalos, cep vai nu cepeškrāsnī 200 grādos,
līdz mīksts, vai arī tvaicē. Var arī vienkārši izvārīt
ūdenī. Kad tas ir mīksts, to sablendē. Biezeni var arī sasaldēt
un izmantot vēlākai lietošanai.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.